+9
kostas-nw
Frozen_Angel
Fallen angel
BloodRose
Madguy
BleKatsiki
evanescencespko
Imaginary Rain
SharonManiac
13 απαντήσεις
Copy Paste or CLOPY PASTE??
kostas-nw- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 752
Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
Μέλος από : 01/12/2008
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: Copy Paste or CLOPY PASTE??
nai swsta. an thimatai kapoios pos legetai to clopy t ever dream as to pei na to krazw k auto!
Katja-Turunen- Tarja Bronze Member
Αριθμός μηνυμάτων : 945
Όνομα : Κατερίνα
Τόπος : Mordor
Μέλος από : 02/12/2008
- Δημοσίευση Ν°52
You can kill me now........
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°53
Cover einai ayto vre, kai omologo pos den einai kako...
- Δημοσίευση Ν°54
Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ :/ Δεν..δεν έχει ούτε καν δεύτερη ,ούτε μελωδεία. Ναααααααα Whatever...
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
- Δημοσίευση Ν°55
evanescencespko έγραψε:Cover einai ayto vre, kai omologo pos den einai kako...
i like it too
^ti den exei vre kalo mou??? to idio kommati einai idies melwdies
kostas-nw έγραψε:eimai sigouros oti to exoume ksanaanaferei alla einai ekswfrenika klemeno auto to tragoudi!
na kati tetoia 8a vlepei o tuomas kai 8a leei giati na min kanoume anoigma kai sta clubakia?
*i love tarja*- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 397
Τόπος : Γιατι θα 'ρθεις να μου κανεις κανταδα?
Μέλος από : 15/11/2009
- Δημοσίευση Ν°56
^^^δεν γινονται αυτα ρε παιδια εγω τωρα τα ειδα!!!
ελεος ελεος!!!! ειναι εξωφρενικο αυτο το τραγουδι!!!!1000% κλεμμενο!!!
Tuomas...δειρ'τους σε παρακαλω... για να μην το κανω εγω!!!
εεε,αυτα δε γινονται!!!!!οσο για την μαντω ντα3ι πολυ καλη φωνη εχει...αρκει να μην κανει υπερβολες στα τραγουδια της καθως ειναι επηρεασμενη...για αυτο ντα3ι δεν ειναι κακο,αν και εγω αντιληθφηκα καποιες 'φανερες αντιγραφες'που δεν θα πρεπε...ΑΛΛΑ > οσο για το απο πανω...αχ αχ αχ αχ
ελεος ελεος!!!! ειναι εξωφρενικο αυτο το τραγουδι!!!!1000% κλεμμενο!!!
Tuomas...δειρ'τους σε παρακαλω... για να μην το κανω εγω!!!
εεε,αυτα δε γινονται!!!!!οσο για την μαντω ντα3ι πολυ καλη φωνη εχει...αρκει να μην κανει υπερβολες στα τραγουδια της καθως ειναι επηρεασμενη...για αυτο ντα3ι δεν ειναι κακο,αν και εγω αντιληθφηκα καποιες 'φανερες αντιγραφες'που δεν θα πρεπε...ΑΛΛΑ > οσο για το απο πανω...αχ αχ αχ αχ
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°57
isws exei parei adeia gia na parei tin melwdia... who knows
- Δημοσίευση Ν°58
...και παλι ντροπη αυτα τα πραγματα...δεν 3ερω την συγκεκριμενη τραγουδιστρια ουτε το ειδος μουσικης της..ουτε το στιλ...αλλα αν το εκανε επειδη δεν ειχε τραγουδι να πει... (λιγο απιθανο αυτο) Συνγχηστικα Βραδιατικα!!!
- Δημοσίευση Ν°59
^^ Με συνχωρείς πολύ Κορίνα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Επίσης βρήκα αυτά. Ακούστε αυτό:
Με αυτό:
hehehe
Επίσης βρήκα αυτά. Ακούστε αυτό:
Με αυτό:
hehehe
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°60
^an exoun parei adeia aplws tzampa malwnoume
- Δημοσίευση Ν°61
Εμ εγώ δεν τα έβαλα για να τσακονόμαστε. Απλά τα βαζόυμε για να βλέπουμε ομοιότητες. Και φυσικά και εξιπακούεται οτι παίρνουν άδεια για να έχουν κομμάτι απο τα τραγούδια αλλιώς θα έπεφταν κάτι μηνύσεις.!.... ;P
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°62
i mousiki einai toooooosi polli pou mporei apla kaineis na min to prosexe yparxoun kai periptwseis pou den pairnoun adeia katerinaki
- Δημοσίευση Ν°63
Και βεβαια καποιοι απο αυτους παιρνουν αδεια.Αλλα οχι ολοι.Τωρα δεν ξερω για την συγκεκριμενη τραγουδιστρια αν πηρε ή οχι αδεια.Τι αδειες και μ@λ@κιες(σορυ κιολας)?!?! Ο καθενας πρεπει να εχει τα δικα του,και να μην αδειες απο αλλους!ελεος δηλαδη! αλλους!...
Ελεος με το Where Is The Love..!Χαλια ειναι,σορυ αν σε καποιον αρεσει αλλα ειναι αυτη η δικη μου γνωμη.
Αν καποιος δεν συμφωνει ας εκφρασει τη γνωμη του ομορφα,παρακαλω
Ελεος με το Where Is The Love..!Χαλια ειναι,σορυ αν σε καποιον αρεσει αλλα ειναι αυτη η δικη μου γνωμη.
Αν καποιος δεν συμφωνει ας εκφρασει τη γνωμη του ομορφα,παρακαλω
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°64
^katarxin oles oi gnwmes ekfrazontai omorfa sto forum mas kai se periptwsi pou den symvei auto yparxoun oi admins/mods gia na analavoun
na se rwtisw to e3is aplo twra... exeis idea gia posa kommatia o tuomas exei daneistei melwdies/atakes??? gia para polla to an kapoios 8elei na dimiourgisei kallitexnika kai na valei tin diki tous sfragida se kati pou idi yparxei to vriskw poly kalo (etsw kai an den mou aresei to apotelesma) kai as ma8oume pleon oti stin texni den yparxei par8enogennesi
na se rwtisw to e3is aplo twra... exeis idea gia posa kommatia o tuomas exei daneistei melwdies/atakes??? gia para polla to an kapoios 8elei na dimiourgisei kallitexnika kai na valei tin diki tous sfragida se kati pou idi yparxei to vriskw poly kalo (etsw kai an den mou aresei to apotelesma) kai as ma8oume pleon oti stin texni den yparxei par8enogennesi
evanescencespko- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 5092
Όνομα : Σπύρος
Τόπος : Keratsini-Peiraias
- Δημοσίευση Ν°65
Paidia exoyme mperdepsei ta avga kai ta pasxalia pisteyo
ALLO pragma einai i klopi (theorite i apanoti anaparagogi 6 koinon noton), ALLO to cover (poy prepei na agoraseis pneymatika dikaiomata) kai ALLO i empneysi poy mporei na pareis apo kapoio kommati (entelos tsampa ).
Opoios katapatisei copyright, diladi kanei klopi, dioketai poinika.
ALLO pragma einai i klopi (theorite i apanoti anaparagogi 6 koinon noton), ALLO to cover (poy prepei na agoraseis pneymatika dikaiomata) kai ALLO i empneysi poy mporei na pareis apo kapoio kommati (entelos tsampa ).
Opoios katapatisei copyright, diladi kanei klopi, dioketai poinika.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°66
^ta les poly swsta alla apo oti katalava i kopela mallon den 8elei na yparxei to dikaiwma tou cover (sto opoio autos pou to kanei dinei kai dika tou stoixeia sto idi yparxon kommati)
pantws kai oi nw kanane kapoio cover se tragoudi se prosfato video pou mpike sto topic tous
pantws kai oi nw kanane kapoio cover se tragoudi se prosfato video pou mpike sto topic tous
- Δημοσίευση Ν°67
Και όχι μόνομία φορά Μην ξεχνάμε και το High Hopes.... που τραγουδάει ο Marco .
-*i love tarja*.........
[1]Συνώμη ,αλλά γιατί ο καθένας να έχει τα δικά του? Ο καθένας μπορεί και κάνει ο,τι θέλει εφόσον του δίνεται η δυνατότητα Δεν είναι κάτι κακό. Δηλαδή πχ εσύ άμα ήθελες να κάνεις cover το "I walk alone" και έπαιρνες άδεια... δεν θα το έλεγες με την ψυχή σου?,δηλαδή σου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι και σύν οτι επίσης κοιτάνε Πόσο έχει πουλήσει αυτό το κομμάτι...ωστε μήπως το ξανατραγουδήσουν και βγεί καλό η κακό.Για να κάνει κάποιος ένα cover.. και να έχει επιτυχεία πρέπει να το πεί καλύτερα απο τον "ιδιοκτήτη" αλλιώς χάνεται,και αυτό είναι σπάνιο. Και δεν το λέω φυσικά μόνο για το "I walk alone" απλά έφερα παράδειγμα και δεν ξέρω πώς θα το πάρει κανείς συγνώμη....... ... Emmm...... Καθένας λοιπόν το έχει το δικαίωμα να τα κάνει ο,τι θέλει τα κομμάτια οποιουδήποτε καλλητέχνη αρκεί φυσικά να έχει την άδεια.... Πνευματικά δικαιώματα και λοιπά. Δεν κανονίζουν οι καλλητέχνες ποιάθα δώσουν και ποιά όχι. Αυτό είναι δουλειά της εταιρίας τους...που για να αγοραστούν τα πνευματικά δικαιώματα πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους.
[2] Frozen Angel:
Εεεεεεεε να η απάντηση τώρα την είδα το στραβό... Ολοι εδώ μέσα έχουμε σέβας τά3ις και ηθική.. είμαστε αγγελικά παιδιά και δεν μιλάμε άσχημα.... οι Adminares μας είναι εδώ και μας βάζουν σε θέση ωρέ............
-*i love tarja*.........
Και βεβαια καποιοι απο αυτους παιρνουν αδεια.Αλλα οχι ολοι.Τωρα δεν ξερω για την συγκεκριμενη τραγουδιστρια αν πηρε ή οχι αδεια.Τι αδειες και μ@λ@κιες(σορυ κιολας)?!?! [1]Ο καθενας πρεπει να εχει τα δικα του,και να μην αδειες απο αλλους!ελεος δηλαδη! αλλους!...
[2]Αν καποιος δεν συμφωνει ας εκφρασει τη γνωμη του ομορφα,παρακαλω
[1]Συνώμη ,αλλά γιατί ο καθένας να έχει τα δικά του? Ο καθένας μπορεί και κάνει ο,τι θέλει εφόσον του δίνεται η δυνατότητα Δεν είναι κάτι κακό. Δηλαδή πχ εσύ άμα ήθελες να κάνεις cover το "I walk alone" και έπαιρνες άδεια... δεν θα το έλεγες με την ψυχή σου?,δηλαδή σου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι και σύν οτι επίσης κοιτάνε Πόσο έχει πουλήσει αυτό το κομμάτι...ωστε μήπως το ξανατραγουδήσουν και βγεί καλό η κακό.Για να κάνει κάποιος ένα cover.. και να έχει επιτυχεία πρέπει να το πεί καλύτερα απο τον "ιδιοκτήτη" αλλιώς χάνεται,και αυτό είναι σπάνιο. Και δεν το λέω φυσικά μόνο για το "I walk alone" απλά έφερα παράδειγμα και δεν ξέρω πώς θα το πάρει κανείς συγνώμη....... ... Emmm...... Καθένας λοιπόν το έχει το δικαίωμα να τα κάνει ο,τι θέλει τα κομμάτια οποιουδήποτε καλλητέχνη αρκεί φυσικά να έχει την άδεια.... Πνευματικά δικαιώματα και λοιπά. Δεν κανονίζουν οι καλλητέχνες ποιάθα δώσουν και ποιά όχι. Αυτό είναι δουλειά της εταιρίας τους...που για να αγοραστούν τα πνευματικά δικαιώματα πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους.
[2] Frozen Angel:
katarxin oles oi gnwmes ekfrazontai omorfa sto forum mas kai se periptwsi pou den symvei auto yparxoun oi admins/mods gia na analavoun
Εεεεεεεε να η απάντηση τώρα την είδα το στραβό... Ολοι εδώ μέσα έχουμε σέβας τά3ις και ηθική.. είμαστε αγγελικά παιδιά και δεν μιλάμε άσχημα.... οι Adminares μας είναι εδώ και μας βάζουν σε θέση ωρέ............
- Δημοσίευση Ν°68
Μπορει να μπερδευτικα λιγοοο αλλα αν το καλοσκεφτω νομιζω οτι θα βγαλω το σωστο συμπερασμα.
Επισης καταλαβαινω τωρα ενα 'κακο' μου:'Ενθουσιαστικα με NightWish k Tarja και θεωρω οτι μονο αυτοι α3ιζουν,αυτο συμβαινει γιατι δεν μπορω να πω οτι ακουω ροκ ή μεταλ...γιατι πολυ απλα ακουω επιλεκτικα κομματια και καλλιτεχνες του ειδους..Δεν εχω επομενως σωστη κριση και δεν μπορω να κρινω κατι ή καποιον εφοσον δεν εχω αφιερωθει σε αυτο και δεν το εχω ψα3ει..(στην προκειμενη περιπτωση το μεταλ).(παντα με ελεγαν ολοι 'καχυποπτη',αυτο το 'χω).
Παρ'ολα αυτα το καθενα που αυτα που ειπατε (cover,κλοπη,εμπνευση απο το κομματι) ειναι κατι διαφορετικα και μπορει να κριθει διαφορετικα προφανως.Μαλλον ναι εχουμε(εχω) μπερδευτει.
και,Ναι ειστε ενα πολυ καλο φορουμ με αγγελικα παιδια*!
Επισης καταλαβαινω τωρα ενα 'κακο' μου:'Ενθουσιαστικα με NightWish k Tarja και θεωρω οτι μονο αυτοι α3ιζουν,αυτο συμβαινει γιατι δεν μπορω να πω οτι ακουω ροκ ή μεταλ...γιατι πολυ απλα ακουω επιλεκτικα κομματια και καλλιτεχνες του ειδους..Δεν εχω επομενως σωστη κριση και δεν μπορω να κρινω κατι ή καποιον εφοσον δεν εχω αφιερωθει σε αυτο και δεν το εχω ψα3ει..(στην προκειμενη περιπτωση το μεταλ).(παντα με ελεγαν ολοι 'καχυποπτη',αυτο το 'χω).
Παρ'ολα αυτα το καθενα που αυτα που ειπατε (cover,κλοπη,εμπνευση απο το κομματι) ειναι κατι διαφορετικα και μπορει να κριθει διαφορετικα προφανως.Μαλλον ναι εχουμε(εχω) μπερδευτει.
και,Ναι ειστε ενα πολυ καλο φορουμ με αγγελικα παιδια*!