Winter Storm Official Fan Club Greece

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

+34
Pretender 666
Beast Of Prey
SafeInsideMyself
Evrocks
*i love tarja*
Sparkling Angel
SymphonicTarja
Angel of Night
Ghost-Angel
MaRakiTarjaFan
afedikoxalarwse6178
Katja-Turunen
nymphadora
Popocatepetl
pikkumyy
panos
*Missing Angel*
kostas-nw
~silently broken angel~
Imaginary Rain
SharonManiac
Fallen angel
BloodRose
BleKatsiki
04071989
DeadCountess
sweety
FiGhT cLuB
evanescencespko
Nemesis
Ktn
*mary*
Madguy
Frozen_Angel
38 απαντήσεις

Evanescence

evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 5092
    Όνομα : Σπύρος
    Τόπος : Keratsini-Peiraias
    Μέλος από : 24/06/2008

Evanescence - Σελίδα 31 Empty Απ: Evanescence

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Σεπ 09, 2011 3:40 am

To teaser ta spaei! Anypomono.

Akoyo to album!!!! Molis teleioso tin akroasi tha grapso entyposeis!

What You Want

To exo akoysei idi kai moy aresei para poly.

Made of stone

WOW. Evanescence are totally back. Yperoxo kommati! Rocky and cathcy.

The Change

Idiaitero kommati. Oxi sta klasika synthetika oria ton Evanescence. Hm, ta spaei.

My Heart is Broken

Evanescence. Se antithesi me ta treia proigoymena den mporeis na vgaleis amesos symperasmata gia ayto.

The Other Side

Ola ta meri toy tragoydioy einai mageytika kai ksexorista to kathena! Couple, pre-chorus, chorus, gefyra... Respect.

Erase this

Porotiko! Yperoxi melodia me highlight to piano syndiasmeno me tin ypoloipi rocky symthesi. Hard rock

Lost in Paradise

Zografizei i gynaika.

Sick

Extra catchy.

End of the Dream

Kathe tragoydi apodeikniei se ti epipeda vrisketai o diksos. Akoma ena tromero kommati. APo ta agapimena moy.

Oceans

Omorfo.

Never Go Back

Moy fainetai ligo monotono se sygrisi me ta proigoymena. Se ena deytero akoysma tha einai kalytero pisteyo.

Swimming Home

Mageytiko, o kalyteros tropos na kleisei to album. Mesa sta tria-tessera agapimena moy!

Highlights moy einai dyskolo na vro giati poly apla o diksos einai sto synolo toy se poly poly ypsilo epipedo. Me to proto akoysma ksexorizo What you want, Made of stone, Lost in paradise, Swimming home.
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Αριθμός μηνυμάτων : 2273
    Μέλος από : 18/03/2010

Δημοσίευση από Pretender 666 Παρ Σεπ 09, 2011 4:36 am

^Synoptikos hsoyn Razz
    Xarhka omws me tis mexri twra perigrafes!! Egw perimenw to album!
    Paidia, enas filos moy moy eipe pws den exei ballades O.o Ma einai dynaton? Afoy lene pws ta Lost In Paradise, Swimming home kai Oceans oti einai ballades.
    Btw borei opoios prolave na moy steilei ta kommatia apo msn? De thelw na ta akoysw.. alla thelw na ta exw Razz Kserw, zhtaw polla alla an borei kapoios kai exei xrono as moy steilei pm!
    Egw tha perimenw tis 11 Oktovrh Sad teleia
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Σεπ 09, 2011 4:43 am

To Swimming Home einai katharoaimi mpalanta, to Lost in Paradise einai mia (early)climax mpalanta kai to My Heart is Broken einai mia rocky mpalanta.
    To Oceans den einai mpalanta...
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Δημοσίευση από Pretender 666 Παρ Σεπ 09, 2011 4:46 am

Aha! Eyxaristw gia tis plirofories!
    Ara exei ballades! There is justice in the world Razz
    The Open Door h' Evanescence? Nwris gia tetoia eidoys erwthsh, eh?
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Παρ Σεπ 09, 2011 5:16 am

Poly noris.
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 1658
    Όνομα : Nikos
    Τόπος : Thessaloniki
    Μέλος από : 07/01/2010

Δημοσίευση από Beast Of Prey Παρ Σεπ 09, 2011 8:26 am

gamoto giati leakare!den tha to akouso alla mehri na perasei enas minas den tha mporo na kratitho eukola Razz
    Fallen angel
    Fallen angel
    Admin
    Admin

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3178
    Όνομα : Κοραλία
    Τόπος : Σ' αυτή την έρημη γωνιά που μας γεννήσαν...

Δημοσίευση από Fallen angel Παρ Σεπ 09, 2011 10:30 am

Αυτή τη στιγμή δυσκολεύομαι να αποκτήσω πολύ επαφή με το περιβάλλον και να διαβάσω πολλά απ' όσα έχουν ειπωθεί ή να σχολιάσω κάτι.. Razz Απλά μαγεμένη. love heart

Στο repeat ξανά και ξανά και ξανάαααα.. Μου αρέσουν όλα, αν ξεχωρίσω 2 με τα πρώτα ακούσματα έχω λατρέψει Made of stone και Lost in paradise.

Απλά love heart..ευτυχίαααααααSmile
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Παρ Σεπ 09, 2011 10:42 am

kala me peisate tha to akouso! den mporo einai poli enas minas! Very Happy
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Δημοσίευση από Pretender 666 Παρ Σεπ 09, 2011 7:30 pm

^OOOXi! Parasirese! Den prepei!! Razz
    Krata xarakthra Laughing
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Παρ Σεπ 09, 2011 9:49 pm

mpa paei tora to akousa!anipomono na to kratiso kai sta heria mou!einai teleio!Poso teleio to My heart is broken kai to oceans?apla respect to made of stone kai to end of the dream episis!kai the other side!genika marese poli alla den mporeis na bgaleis nomi apo to proto akousma sigoura!
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Δημοσίευση από Pretender 666 Παρ Σεπ 09, 2011 10:22 pm

mpa paei tora to akousa
    haha Paei, petakse to poyli.
    Padws den exw akoysei kati arnhtiko, xairomai poly! Smile
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 2029
    Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
    Μέλος από : 01/07/2008

Δημοσίευση από Ktn Σαβ Σεπ 10, 2011 12:02 am

Αχχφ. Τις τελευταίες μέρες λιώνω το τελευταίο των Peppers (γ@#ει) και τώρα προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το Ev. Σε λίγο θα ξεθάψω και τα τετράδια των μαθηματικών κατεύθυνσης για να ολοκληρωθεί εντελώς το deja vu με 5 χρόνια πίσω. (=

Μην ενοχλείστε, συνεχίστε κανονικά ό,τι λέγατε. Εντυπώσεις όποτε ξαναπιάσω σήμα με γη.
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Σαβ Σεπ 10, 2011 2:05 am

to telos tou Oceans me ta biolia einai toso theiko!!! inlove
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας

Δημοσίευση από Ktn Σαβ Σεπ 10, 2011 3:07 am

..Δια, υπάρχεις. Επιτέλους. Χαλάλι. Δεν ξέρω τι να πω. Μεγάλες κουβέντες θα μου πείτε, και βιάζομαι το ξέρω. Αλλά τες πα. Δε θα κάτσω να σκάσω. Πέντε χρόνια το περίμενα το καταραμένο, δικαιούμαι να παραφερθώ.

Οι αμφιβολίες μου για το ύφος έφυγαν από νωρίς. Το What you Want το χαμε ακούσει, δυνατό κομμάτι, απλό, ό,τι πρέπει για να μας μπάσει στο δίσκο. Τα δύο επόμενα, Made of Stone και Change, είναι επίσης γκαζωμένα, στο τυπικό ύφος των Ev, που φαίνεται ότι δεν το 'χουν ξεχάσει. Πιασάρικα, αλλά πολύ μακριά από τα αντίστοιχα no.02-no.03 των δύο προηγούμενων δίσκων τους. Ίσως αυτή η άτυπη/ άκυρη σύγκριση που έκανα στο κεφάλι μου να φταίει που δεν μου κανουν και τόση εντύπωση. To My Heart is Broken μπαίνει ψαρωτικά, με ένα πολύ κολλητικο πιανίστικο lead που παίζει σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του κομματιού κι έχει *πολύ* κολλητικό ρεφραίν.

Τα Other Side και Erase This μας επιστρέφουν σε πιο upbeat ρυθμούς, με βαριές κιθάρες. Ξεχωριστή αναφορά αξίζει το δεύτερο για τον τρόπο που έδεσαν το πιάνο με τις κιθάρες και highlight -ίσως και του δίσκου ολόκληρου- το κλείσιμο, στο οποίο ο Terry πρέπει να 'χει βάλει το χεράκι του. Το Lost in Paradise ρίχνει ξανά τους τόνους, με την ενορχήστρωση να δίνει επιπλέον πόντους και την κιθάρα να σιγοντάρει πανέμορφα. Φεύγει για single ανετότατα.

Το Sick έχει κιθαριστική εισαγωγή, όχι με την έννοια που θα περίμενα από τους Ev και είναι στα κολλητικότερα ρεφραίν του δίσκου. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει το End of the Dream, με πιασάρικες μελωδίες στο πιάνο και τις κιθάρες και αρκετό μπάσο (ω ναι!). Στα δυνατότερα κομμάτια του δίσκου. Τα γκάζια συνεχίζουν στο Oceans, που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον ριφφ λίγο μετά τη μέση, ένα εντυπωσιακό ρεφραιν και προσωπικά μου έβγαλε μια πιο Fallen αίσθηση σα σύνολο.

Και κάπου εδώ, έστω και αργά, πέφτει η μεγάλη, επίσημη welcome home φάση. Εισαγωγή που φλερτάρει με τη σύγχρονη χεβυ μέταλ, μπάσο μέχρι το Δια, τρομερά φωνητικά, κοφτά ριφφ, πιανίστικο πέρασμα και τα πάτνα όλα. Στρόουκς. Ρηπητ. Γ@@@#ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Μετά απ' αυτό, έρχεται το Swimming Home να ηρεμίσει τα πράγματα και να κλείσει όσο όμορφα θα περίμενε κανείς το δίσκο.

Συνοπτικά, παίζει σερί εδώ και 2+ ώρες και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει. Συγκρίσεις είναι άσκοπο να κάνουμε, το θέμα είναι ότι έβγαλαν έναν αξιόλογο -το λιγότερο- δίσκο, χωρίς να ξεφύγουν από το ύφος που τους καθιέρωσε και αυτό εμένα μου είναι υπεραρκετό. Ξεθάβω τα τετράδια της κατεύθυνσης και το μπλουζάκι του Fallen με συνοπτικές. :b
    Evrocks
    Evrocks
    Tarja Maniac
    Tarja Maniac

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 218
    Τόπος : Islanded in a stream of stars

Δημοσίευση από Evrocks Σαβ Σεπ 10, 2011 5:35 am

περιληπτικά: The pain is back.
    Ktn
    Ktn
    Mod
    Mod

Άντρας

Δημοσίευση από Ktn Κυρ Σεπ 11, 2011 12:31 am

..ή εγώ το 'χω χάσει, ή το Swimming Home είναι ό,τι πιο κοντά στον ήχο του Origin έχουν γράψει οι Ev από.. well, το Origin. Στη φάση που πέφτει η διφωνία περιμένω να μπει η φωνή του Hodges. Κάθε φορά. Πραγματικά. Συγκίνηση.

Επίσης κάποιος να μου πει ποιο κομμάτι τους έχουν κοπιάρει στο pre-chorus (εκεί με τα 'α-αα-αα' :b) του Change γιατί θα σκάσω.
    FiGhT cLuB
    FiGhT cLuB
    Tarja New Member
    Tarja New Member

Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 74
    Τόπος : Prwto pagkaki de3ia sto Paidio tou Arews
    Μέλος από : 30/06/2008

Δημοσίευση από FiGhT cLuB Κυρ Σεπ 11, 2011 12:32 am

Ktn έγραψε:
    Και κάπου εδώ, έστω και αργά, πέφτει η μεγάλη, επίσημη welcome home φάση. Εισαγωγή που φλερτάρει με τη σύγχρονη χεβυ μέταλ, μπάσο μέχρι το Δια, τρομερά φωνητικά, κοφτά ριφφ, πιανίστικο πέρασμα και τα πάτνα όλα. Στρόουκς. Ρηπητ. Γ@@@#ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

Αυτό μόνο τίποτα άλλο!!! rocking καραμεταλ εισαγωγή,δυνατό μπάσο,ρεφρέν που σου κολλάει με τη μια και τα φωνητικά που αγαπήσαμε Very Happy
    Μακράν το καλύτερο μέρος του άλμπουμ κατα τη γνμώμη μου!!!

Επίσης σωστά έπραξαν και αφήσανε τους πειραματισμούς εκτός και βγάλανε ένα κλασσικό Evanescence άλμπουμ!Μέτα από τόσα χρόνια απραξίας σκοπός ήταν να ξανακερδίσουν τους παλιούς φαν και να ξαναβγουν στο προσκήνιο!Πιστεύω στο επόμενο άλμπουμ(όποτε και να είναι αυτό) θα δούμε και τα υπόλοιπα που μας έλεγαν τόσο καιρό(ηλεκτρονικά στοιχεία,folk στοιχεία κλπ Razz )
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Δημοσίευση από Pretender 666 Κυρ Σεπ 11, 2011 1:56 am

Επίσης σωστά έπραξαν και αφήσανε τους πειραματισμούς εκτός και βγάλανε ένα κλασσικό Evanescence άλμπουμ!Μέτα από τόσα χρόνια απραξίας σκοπός ήταν να ξανακερδίσουν τους παλιούς φαν και να ξαναβγουν στο προσκήνιο
    An einai odws ena klassiko Evanescence album xwris peiramatismoys goystarw poly!
    Πιστεύω στο επόμενο άλμπουμ(όποτε και να είναι αυτό) θα δούμε και τα υπόλοιπα που μας έλεγαν τόσο καιρό(ηλεκτρονικά στοιχεία,folk στοιχεία κλπ )
    Please, no.
    Αυτό μόνο τίποτα άλλο!!! καραμεταλ εισαγωγή,δυνατό μπάσο,ρεφρέν που σου κολλάει με τη μια και τα φωνητικά που αγαπήσαμε
    Μακράν το καλύτερο μέρος του άλμπουμ κατα τη γνμώμη μου!!!

Gia poio tragoydi milate? Razz
    *mary*
    *mary*
    Tarja Fan
    Tarja Fan

Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 148
    Όνομα : Μαίρη
    Τόπος : Αθήνα
    Μέλος από : 30/06/2008

Δημοσίευση από *mary* Κυρ Σεπ 11, 2011 2:10 am

Να πω κ εγώ λοιποον Smile
    ( copy/paste βασικά γιατί τα έχω ξαναγράψει κ βαριόμουν να τα ξαναγράφω Razz)

Μετά από 5 χρόνια ήρθε επιτέλους η στιγμή Razz Έβλεπα ότι σε 4 λεπτά θα είναι στο pc μου και δε μπορούσα να το πιστέψω Razz

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

What you want
    Από όταν το πρωτοάκουσα μου είχε αρέσει. Δεν τρελάθηκα δλδ να πέσω στα πατώματα να χτυπιέμαιRazz αλλά μου άρεσε. Απλά δε θα ήθελα να είναι όολο το άλμπουμ τέτοιο στυλRazz
    Κλασσικό για single. Εμπορικό, πιασάρικο και ξεσηκωτικό. Πολύ ωραία η γέφυρα.
    Made of Stone
    Το πρώτο που άκουσα μόλις κατέβασα το album και μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή πρώτη επαφή! Μου άρεσε πολύ από το πρώτο άκουσμα κιόλας! Πολύ δυνατό κομμάτι. Χτύπημααα! Very Happy
    Έχει μπει και για ήχο κλησης το ρεφρέν Razz
    The Change
    Ίσως το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής, αν και δυσκολεύομαι αρκετά να διαλέξω αγαπημένο Razz Μου άρεσε πολύ και από το live που έιχαμε ακούσει και επιβεβαίωσε της προσδοκείες μου. Κι ο στίχος μ'αρέσει πολύ! (I've been screaming on the inside and I know you feel the pain Can you hear me? Can you heal me? ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟ Very Happy )
    My heart is Broken
    Είχα ξενερώσει τόσο πολύ με το που είδα τον τίτλο και αυτή η ξενέρα πήγε να συνεχιστεί με το που άρχισε το κομμάτι που φαίνεται ότι σε πάει σε πολύ γλυκανάλατη μπαλάντα Razz Μ'αρέσει που αλλάζει και σε σκαλώνει! Razz Ωραίο κομμάτι γενικά. Ωραίο ρεφρέν.
    The Other Side
    Δε μου είπε πολλά όταν άκουσα το preview και ούτε τώρα μου λέειRazz Σιγά σιγά με τα ακούσματα αρχίζω να το ακούω ευχάριστα, αλλά μέχρι εκει.
    Erase This
    Από τα αγαπημένα μου κι αυτό. Γρήγορο, δυναμικό, μαμαατη εισαγωγή! Like Smile
    Lost in Paradise
    Όταν το πρωτοάκουσα ολόκληρο δε μου έκανε την εντύπωση που περίμενα ότι θα μου κάνει ούτε την εντύπωση που έκανε γενικά σε άλλους απ ότι άκουγα. Αλλά όσο το ακούω αρχίζει και μ'αρέσει αρκετά! Δε φτάνει βέβαια τα αντίστοιχα του τύπου My Immortal και Lithium άλλα είναι πολύ όμορφο!
    Sick
    Από την αρχή αυτό που ξεχώρισα και που μου έμεινε είναι το ρεφρέν. Είναι…δεν ξέρω πως να το πω, είναι κάτι διαφορετικό. Έτσι άγριο ένα πράμα… Razz Μου έχει κολλήσει κιόλας αρκετά!
    End of the Dream
    Το κομμάτι που πέρασα πιο πολύ στο ντούκου Razz Ειδικά την πρώτη φορά που το άκουσα αλλά και πιο μετά δεν το άκουσα όσο τα άλλα. Δεν ξέρω, δεν είναι κακό, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο που δε μου αρέσει. Απλά δε με τρελαίνει και δε με τραβάει τόσο όσο άλλα. Αν και κ αυτό όσο το ακούω μου κάθεται καλύτερα.
    Oceans
    Άλλο ένα που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση από το live που το είχα ακούσει. Και εξακολουθέι να μου αρέσει πολύ! Από την αρχή μέχρι το τέλος. Και μ'αρέσει και εκέι στο τέλος που σταματάει η μουσική και μένει σε ένα σημείο μόνο η φωνή που τελειώνει τη φράση.
    Never Go Back
    Καλή φάση κι αυτό Razz Χτύπημα μπόλικο κ έδώ, στο ρεφρέν ειδικά. Ωραία πράγματα!
    Swimming Home
    Το Good Enough του άλμπουμ Razz Το γλυκουλομπαλάντικο τελείωμα του άλμπουμ.
    Kουράζει σε κάποια φάση… καταντάει μονότονο. Το σημείο που το σώζει κάπως είναι από εκεί που λέει "I was looking to the sky…" που αλλάζει κάπως και σε βγάζει από αυτό το επαναλλαμβανόμενο.. Τώρα δεν ξέρω ίσως φταίει κ το ότι δεν είχα πολύ διαθεση για τέτοιου είδους μπαλάντα τις φορές που το άκουγα Tongue Μπορεί αν το ακούσω σε άλλη φάση να μου αρέσει περισσότερο Razz
    Ταιριάζει πάντως για κλείσιμο του άλμπουμ!

Λοιπόοοον σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ το άλμπουμ! Και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα έιναι τόσο καλό. Μ'αρέσει που αν και αρκετά διαφορετικό γενικά σε σχέση με τις προηγούμενες δουλείες τους δεν ξεφεύγει τελείως από το στυλ των Ev (κάτι που φοβόμουν ότι παίζει πολύ να γίνει)
    Αυτό που με ξενέρωσε πολύ από όταν το έμαθα και ακόμα με ξενίζει είναι ο τίτλος. Δεν ξέρω.. ξενέρωσα πολύ με το Evanescence:P
    Επίσης…που είναι η άρπα ΟΕΟ? Να μας τα είχε κάνει ότι μαθαίνει άρπα κι ότι θα έχει άρπα το άλμπουμ κλπ… και να έχει μόνο σε ένα κομμάτι?

Τέλος πάντων δεν παραπονιέμαι (πολύRazz) γιατί όπως είπα ξεπέρασε της προσδοκίες μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη Smile
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Κυρ Σεπ 11, 2011 2:35 am

To oceans einai se repeat! rocking
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Δευ Σεπ 12, 2011 2:05 am

kateli3a oti (gia tora toulahiston Razz) top 3 einai oceans,the change kai end of the dream!latreuo tous stihous kai sta 3 alla genika ta theoro apta kalitera tous!thelo poli na akouso kai ta 4 bonus alla auta mallon ton oktobri!
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Δευ Σεπ 12, 2011 3:15 am

O QUE VOCÊ QUER from Newton Prates on Vimeo.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pretender 666
    Pretender 666
    Tarja Platinum Member
    Tarja Platinum Member

Δημοσίευση από Pretender 666 Δευ Σεπ 12, 2011 4:04 am

To video clip einai? Razz Ma de tha evgaine thn Trith?
    Pws sas fanhke? Very Happy
    evanescencespko
    evanescencespko
    Admin
    Admin

Άντρας

Δημοσίευση από evanescencespko Δευ Σεπ 12, 2011 7:14 am

Para poly kalo!

Oyte ayto tha deis? Razz
    Beast Of Prey
    Beast Of Prey
    Tarja Gold Member
    Tarja Gold Member

Άντρας

Δημοσίευση από Beast Of Prey Δευ Σεπ 12, 2011 8:58 am

sorry this video does not exist! :p aurio loipon!

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ Νοε 21, 2024 7:49 pm