Να πω κ εγώ λοιποον
( copy/paste βασικά γιατί τα έχω ξαναγράψει κ βαριόμουν να τα ξαναγράφω
)
Μετά από 5 χρόνια ήρθε επιτέλους η στιγμή
Έβλεπα ότι σε 4 λεπτά θα είναι στο pc μου και δε μπορούσα να το πιστέψω
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
What you wantΑπό όταν το πρωτοάκουσα μου είχε αρέσει. Δεν τρελάθηκα δλδ να πέσω στα πατώματα να χτυπιέμαι
αλλά μου άρεσε. Απλά δε θα ήθελα να είναι όολο το άλμπουμ τέτοιο στυλ
Κλασσικό για single. Εμπορικό, πιασάρικο και ξεσηκωτικό. Πολύ ωραία η γέφυρα.
Made of StoneΤο πρώτο που άκουσα μόλις κατέβασα το album και μπορώ να πω ότι ήταν μια πολύ καλή πρώτη επαφή! Μου άρεσε πολύ από το πρώτο άκουσμα κιόλας! Πολύ δυνατό κομμάτι. Χτύπημααα!
Έχει μπει και για ήχο κλησης το ρεφρέν
The ChangeΊσως το αγαπημένο μου μέχρι στιγμής, αν και δυσκολεύομαι αρκετά να διαλέξω αγαπημένο
Μου άρεσε πολύ και από το live που έιχαμε ακούσει και επιβεβαίωσε της προσδοκείες μου. Κι ο στίχος μ'αρέσει πολύ! (I've been screaming on the inside and I know you feel the pain Can you hear me? Can you heal me? ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟ
)
My heart is BrokenΕίχα ξενερώσει τόσο πολύ με το που είδα τον τίτλο και αυτή η ξενέρα πήγε να συνεχιστεί με το που άρχισε το κομμάτι που φαίνεται ότι σε πάει σε πολύ γλυκανάλατη μπαλάντα
Μ'αρέσει που αλλάζει και σε σκαλώνει!
Ωραίο κομμάτι γενικά. Ωραίο ρεφρέν.
The Other SideΔε μου είπε πολλά όταν άκουσα το preview και ούτε τώρα μου λέει
Σιγά σιγά με τα ακούσματα αρχίζω να το ακούω ευχάριστα, αλλά μέχρι εκει.
Erase ThisΑπό τα αγαπημένα μου κι αυτό. Γρήγορο, δυναμικό, μαμαατη εισαγωγή! Like
Lost in ParadiseΌταν το πρωτοάκουσα ολόκληρο δε μου έκανε την εντύπωση που περίμενα ότι θα μου κάνει ούτε την εντύπωση που έκανε γενικά σε άλλους απ ότι άκουγα. Αλλά όσο το ακούω αρχίζει και μ'αρέσει αρκετά! Δε φτάνει βέβαια τα αντίστοιχα του τύπου My Immortal και Lithium άλλα είναι πολύ όμορφο!
SickΑπό την αρχή αυτό που ξεχώρισα και που μου έμεινε είναι το ρεφρέν. Είναι…δεν ξέρω πως να το πω, είναι κάτι διαφορετικό. Έτσι άγριο ένα πράμα…
Μου έχει κολλήσει κιόλας αρκετά!
End of the DreamΤο κομμάτι που πέρασα πιο πολύ στο ντούκου
Ειδικά την πρώτη φορά που το άκουσα αλλά και πιο μετά δεν το άκουσα όσο τα άλλα. Δεν ξέρω, δεν είναι κακό, δεν έχει κάτι συγκεκριμένο που δε μου αρέσει. Απλά δε με τρελαίνει και δε με τραβάει τόσο όσο άλλα. Αν και κ αυτό όσο το ακούω μου κάθεται καλύτερα.
OceansΆλλο ένα που μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση από το live που το είχα ακούσει. Και εξακολουθέι να μου αρέσει πολύ! Από την αρχή μέχρι το τέλος. Και μ'αρέσει και εκέι στο τέλος που σταματάει η μουσική και μένει σε ένα σημείο μόνο η φωνή που τελειώνει τη φράση.
Never Go BackΚαλή φάση κι αυτό
Χτύπημα μπόλικο κ έδώ, στο ρεφρέν ειδικά. Ωραία πράγματα!
Swimming HomeΤο Good Enough του άλμπουμ
Το γλυκουλομπαλάντικο τελείωμα του άλμπουμ.
Kουράζει σε κάποια φάση… καταντάει μονότονο. Το σημείο που το σώζει κάπως είναι από εκεί που λέει "I was looking to the sky…" που αλλάζει κάπως και σε βγάζει από αυτό το επαναλλαμβανόμενο.. Τώρα δεν ξέρω ίσως φταίει κ το ότι δεν είχα πολύ διαθεση για τέτοιου είδους μπαλάντα τις φορές που το άκουγα Tongue Μπορεί αν το ακούσω σε άλλη φάση να μου αρέσει περισσότερο
Ταιριάζει πάντως για κλείσιμο του άλμπουμ!
Λοιπόοοον σε γενικές γραμμές μου άρεσε πάρα πολύ το άλμπουμ! Και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα έιναι τόσο καλό. Μ'αρέσει που αν και αρκετά διαφορετικό γενικά σε σχέση με τις προηγούμενες δουλείες τους δεν ξεφεύγει τελείως από το στυλ των Ev (κάτι που φοβόμουν ότι παίζει πολύ να γίνει)
Αυτό που με ξενέρωσε πολύ από όταν το έμαθα και ακόμα με ξενίζει είναι ο τίτλος. Δεν ξέρω.. ξενέρωσα πολύ με το Evanescence:P
Επίσης…που είναι η άρπα ΟΕΟ? Να μας τα είχε κάνει ότι μαθαίνει άρπα κι ότι θα έχει άρπα το άλμπουμ κλπ… και να έχει μόνο σε ένα κομμάτι?
Τέλος πάντων δεν παραπονιέμαι (πολύ
) γιατί όπως είπα ξεπέρασε της προσδοκίες μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη