Όσο στα περί της συναυλίας νομίζω πως όλοι συμφωνούμε στα ίδια, οι ev τα σπάσανε, ο ήχος ήταν πολύ καλός, η διάρκεια μετά βίας ανεκτή -πραγματικά δηλαδή τόσα τραγούδια έχετε πια, παίξτε λίγο ακόμα.. μπαλάντες; μπαλάντες! αλλά παίξτε- και το κοινό, στην πλειοψηφία του σχεδόν, για ξύλο.
Με μερικές κοπέλες απορούσα με τις φωνητικές τους ικανότητες να τσιρίζουν τόση ώρα ασταμάτητα και με την υπομονή μου επίσης..σοβαρά λίγο το σκασμό, δεν βλάπτει.
Beast Of Prey έγραψε:tora gia to koino: pragmatika den ipirhan oi diplanes mou pisines mou mprostines mou! nai perikiklonomoun apo koritsia ta opoia itan toso ilithia!merika eimai 100% oti itan proti tous fora se sinaulia!! ma den mporeis na les se sinaulia me TOSO kosmo na min se sprohnoun! ok oute emena maresei alla seriously den ginetai!
Πες τα. Και δεν ήταν μόνο η γκρίνια για το στρίμωγμα, αλλά η άλλη δίπλα δεν είχε σταματήσει να παραπονιέται, ήταν μόνιμα σε φάση "μα καλά δεν καταλαβαίνουν ότι μας βρέχουν τα κινητά;".. oh my god. take the hint και βάλτο μέσα! Γενικότερα υπήρχαν διάφορες τραγικότητες, αλλά γαργάρα να γίνει.
Και το πέρα δώθε στην αρχή με το What you want μου φαινόταν και μένα πολύ αστείο.
Ktn έγραψε:Χαρακτηριστική η φάση που ήταν μια κοπελιά και κρατούσε σε ένα χέρι δύο κινητά και τραβούσε βίντεο. Και με τα δύο. Ε για το θεό σου δηλαδή.
Συνολικά πάντως για μένα ήταν ένα όμορφο νοσταλγικό συναίσθημα.. από στιγμές νομίζω ξεχωρίζω Whisper και Your star.