r prd mas etc paidaki mou.... lew ki egw to valane edw kai den pira xampari vsk kai na to valoun de 8a to dw den vlepw tis idies seires me ton mpampa mou (ekeinou dwstou via kai partou tin psyxi )
poly kali seira. O 4os kiklos pisteuo einai sigoura poly kaliteros apo ton trito... Ton proto den ton ftanei vevaia alla ok. Anamenoume th synexeia meta tis giortes....
Ιιιιι! Αυτό δεν είχε ακόμα 2-3 επεισόδια για να τελειώσει?
Εγώ στο 20 έχω μείνει αν δεν κάνω λάθος και μπορώ να πω ότι με έχει μπερδέψει/χαλάσει κάπως ο όλος χαμός που γίνεται... Αν και σαν σύνολο o κύκλος μου φαίνεται καλύτερος από τους προηγούμενους δύο.
Πριν λίγο είδα κι εγώ το τελευταίο επεισόδιο... Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα έτσι ... βασικά εγώ περίμενα ένα επεισόδιο για κλείσιμο σειράς, με ήρεμους τόνους, χαμηλωμένες ταχύτητες κλπ, αλλά τελικά είχα πέσει πολύ έξω... Και μόνο οι αναφορές στο παρελθόν της σειράς με έκαναν να το λατρέψω. Υπέροχο κλείσιμο, για μια υπέροχη σειρά.
Σπόιλερ:
Ειλικρινά, την επιστροφή του Kellerman, από το τέλος του 2ου κύκλου την περίμενα. Αλλά και μόνο για το ότι θα φαινόταν 'too much', είχα χάσει τις ελπίδες μου ... τρομερή ανατροπή ... once again. Επίσης μεγάλη επιστροφή, αυτή του παλιού, κακού T-Bag, αλλά αυτή φαινόταν από τα τελευταία επεισόδια ότι ήταν αναπόφευκτη, οπότε δε με ξάφνιασε και ιδαίτερα.