na pw thn alhtheia..tha hthela mia synaylia MONO anathema kai mia allh mono porcupine tree..
+11
Pretender 666
Boone
Opethikia<3
*mary*
Ktn
Evrocks
Madguy
TarjaPhoennix
gothessa
Frozen_Angel
BloodRose
15 απαντήσεις
Anathema
Opethikia<3- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Όνομα : Errika
Μέλος από : 01/06/2010
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Anathema
hmmm....
na pw thn alhtheia..tha hthela mia synaylia MONO anathema kai mia allh mono porcupine tree..
Boone- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 41
Όνομα : Boone
Τόπος : Αθήνα.
Μέλος από : 05/06/2010
- Δημοσίευση Ν°27
Hi ,
θα συμφωνήσω μαζί σου.
Οι '' Anathema '' είναι πολύ καλοί.
Τους έχω δει στο '' Fuzz ''.
Καλή συνέχεια και καλές ακροάσεις φίλε.
Υ.Γ.
Ακούς καθόλου '' Dimmu Borgir '' ;
θα συμφωνήσω μαζί σου.
Υ.Γ.
TarjaPhoennix- Tarja Diamond Member
Αριθμός μηνυμάτων : 3684
Όνομα : Eλλη
Τόπος : Minas Tirith
Μέλος από : 07/06/2009
- Δημοσίευση Ν°28
tous eixa me too sto Fuzz k apla htan theikoi.....
ante pali na erthoun..nai ontws oloi tha thelame pisteuw na epaizan mono oi anathema
ante pali na erthoun..nai ontws oloi tha thelame pisteuw na epaizan mono oi anathema
Opethikia<3- Tarja New Member
Αριθμός μηνυμάτων : 22
Όνομα : Errika
Μέλος από : 01/06/2010
- Δημοσίευση Ν°29
eexm... emena rwtas an akouw katholou dimmu? xDBoone έγραψε:Hi ,
θα συμφωνήσω μαζί σου.
Υ.Γ.
TarjaPhoennix έγραψε:tous eixa me too sto Fuzz k apla htan theikoi.....
aaax naii alla ygeia!alla thelw na dw poly kai tous porcupine tree live!
alla opws exw ksanapei tha thela naa tus xwrtaaaasw
Edit: double post fixed
Ktn
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°30
dn exw ausei anathema... mono forgotten hopes k mu aresi poluu ... skeftomai na akusw mia fora to we're here because we're here.... a3izei? boritai na mu protinete kommatia?? (me epise perissotero ta guest fwnitika t ville valoooooo ... se pio tragudi??)
- Δημοσίευση Ν°31
agorasa k to album se special edition p einai san vivliaraki!!!
einai poly omorfo!!!
einai poly omorfo!!!
Ktn- Mod
Αριθμός μηνυμάτων : 2029
Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
Μέλος από : 01/07/2008
- Δημοσίευση Ν°32
^^ Προτάσεις.. χμμμ, αυτό είναι δύσκολο. Βασικά οι Anathema έχουν περάσει πολλές διαφορετικές περιόδους και ο ήχος τους δεν είναι αυτό που λέμε "ένα πράγμα". Προσωπικά θα σου πρότεινα, αφού δεν τους έχεις ακούσει καθόλου, να δοκιμάσεις ένα εκ των Alternative 4 ή Judgement. Είναι ουσιαστικά οι δίσκοι που συνδέουν τον πιο βαρύ goth ήχο που είχαν αρχικά με τον πιο ελαφρύ και prog που έχουν στα πιο πρόσφατα. Αν δοκιμάσεις για αρχή να ακούσεις το We're Here νομίζω πως θα σου φανεί κάπως παράξενο.
Αλλά αν θες ντε και καλά να ακούσεις κάτι από το τελευταίο, άκου τα Thin Air και Simple Mistake. Εντελώς πληροφοριακά, τα φωνητικά του Valo είναι στο Angels Walk Among Us και είναι ψιλοθαμμένα. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ακόμα και μετά από αρκετές ακροάσεις. :b
^ Η collector's είναι μια ομορφιά.. κι εγώ αυτή θέλω να πάρω, αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. xD
Αλλά αν θες ντε και καλά να ακούσεις κάτι από το τελευταίο, άκου τα Thin Air και Simple Mistake. Εντελώς πληροφοριακά, τα φωνητικά του Valo είναι στο Angels Walk Among Us και είναι ψιλοθαμμένα. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω ακόμα και μετά από αρκετές ακροάσεις. :b
^ Η collector's είναι μια ομορφιά.. κι εγώ αυτή θέλω να πάρω, αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει. xD
Pretender 666- Tarja Platinum Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 2273
Μέλος από : 18/03/2010
- Δημοσίευση Ν°33
thaaanx pragmati, akusa to angels walk among us k dn akugete o ville... egw dn borw ka8olu na tn 3exwwrisw (fovero kommati)8a akusw to judgment.. hdh 3r to forgotten hopes k mu arese polu (akusa k to universal k htan foveroo)
- Δημοσίευση Ν°34
paidia grafei kati mesa o Vincent..trelathka....
tha skanarw to vivliaraki na sas to deixw ..pragmatika exaireto!!!
tha skanarw to vivliaraki na sas to deixw ..pragmatika exaireto!!!
Frozen_Angel- Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 6789
Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
Μέλος από : 24/06/2008
- Δημοσίευση Ν°35
eixa diavasei mia synenteu3i tous sto rock hard k anefere sxetika me to booklet kati alla den 8ymamai ti poso paei to malli gia collector's?
- Δημοσίευση Ν°36
proswpika to agorasa 16,50 k einai k 2plo...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°37
leei i agora re apo pou? skeftomai sovara na to apoktisw
- Δημοσίευση Ν°38
proswpiuka to agorasa apo ena palio diskadiko p einai konta sto spiti mou...
twra an pas sta klassika magazia,pisteuw idia timh..twra den xerw...na to pareis an mporeseis.einai para poly omorfo k genika exei kommatares mesa...
twra an pas sta klassika magazia,pisteuw idia timh..twra den xerw...na to pareis an mporeseis.einai para poly omorfo k genika exei kommatares mesa...
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°39
exei kanenas ypopsin poso einai to ticket gia tis eperxomenes synaulies tous?
Quietus- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 137
Όνομα : Ioannis
Τόπος : Inside the Ivory Tower
Μέλος από : 30/07/2010
- Δημοσίευση Ν°40
Για Αθήνα τα πρώτα 1000 είναι 38 € (έχω πάρει ήδη ), μετά θα πάει 40 € , και από την μέρα της συναυλίας 45€.
Παίζουν μαζί με τους Porcupine Tree στην Αθήνα στο Γκάζι -Τεχνοπόλις, μάλλον θα το ξέρεις βέβαια, στην Θεσσαλονίκη παίζουν διαφορετικές μέρες.
EDIT: Sorry τώρα πρόσεξα ότι είσαι από Θεσσαλονική, είναι 25 € για τον καθένα χωριστά και υπάρχει ειδική προσφορά με 40€ να πας και στις δύο συναυλίες.
Εδώ έχει περισσότερες πληροφορίες: http://www.myspace.com/principalclub
Παίζουν μαζί με τους Porcupine Tree στην Αθήνα στο Γκάζι -Τεχνοπόλις, μάλλον θα το ξέρεις βέβαια, στην Θεσσαλονίκη παίζουν διαφορετικές μέρες.
EDIT: Sorry τώρα πρόσεξα ότι είσαι από Θεσσαλονική, είναι 25 € για τον καθένα χωριστά και υπάρχει ειδική προσφορά με 40€ να πας και στις δύο συναυλίες.
Εδώ έχει περισσότερες πληροφορίες: http://www.myspace.com/principalclub
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°41
katse re stin 8essaloniki den paizoun mazi ta dyo bands?
Quietus- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°42
Οχι, Τετάρτη 8/9 οι Anathema και Παρασκευή 10/9 οι Porcupine Tree. Με διαφορετικά support ο καθένας, υποθέτω Ελληνικά τοπικά group.Frozen_Angel έγραψε:katse re stin 8essaloniki den paizoun mazi ta dyo bands?
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°43
aaaaaaaaaaaaaaaaaa poly mperdema to kanane nomiza mazi vgikane tour :/ krima itan kali eukairia na tous doume k tous dyo mazi. anathema dagkwto loipon
Dark Elenaki- Tarja Fan
Αριθμός μηνυμάτων : 120
Όνομα : Ελενα
Τόπος : Greece
Μέλος από : 18/09/2010
- Δημοσίευση Ν°44
To violence m aresei paara polu!
genika einai hremo sigrothma, den akousa kai polla songs, alla apo auta p akousa... einai low
genika einai hremo sigrothma, den akousa kai polla songs, alla apo auta p akousa... einai low
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°45
Πανέμορφο χθες το ακουστικό του Danny και της Anneke (:
Έπαιξαν στην ουσία τρια σετ, ένα ο καθένας κι ένα μαζί.
Το πρώτο -του Danny- είχε κυρίως κομμάτια από Anathema και ήταν ό,τι καλύτερο για το καλησπέρα. Υπέροχες μελωδίες, που δεν έχαναν στο ελάχιστο από το ότι αποδίδονταν μόνο από μια ακουστική κιθάρα και μια φωνη. Οι επανεκτελέσεις -ειδικά εκείνη του High Hopes- απλά έβαζαν το κερασάκι στην τούρτα.
Το σετ της Anneke ήταν σαφώς πιο ανάλαφρο, με κομμάτια δικά της, των Gathering και των Agua de Annique, από τα οποία για να είμαι ειλικρινής λίγα γνώριζα. Παρ' όλα αυτά η απόδοσή της ήταν εξαιρετική, η φωνή της άψογη -με όλη τη σημασία της λέξης- και μου άρεσε πάρα πολύ που ήταν πολύ κεφάτη. Τέτοιο χαμόγελο από άνθρωπο που παίζει live καιρό είχα να δω. Αφου σε σημείο δυσκολευόταν περισσότερο να παίξει κιθάρα και να πετύχει τους στίχους από τα γέλια, παρά να βγάλει τις κορώνες. Υπέροχη.
Το τρίτο σετ είχε λίγο απ' όλα και ήταν κατά την προσωπική μου άποψη, με διαφορα το καλύτερο. Ειδικά τα Natural Disaster και Parisienne Moonlight.. απίστευτα κομμάτια, και κέρδιζαν άπειρα από την φωνη(φωνάρα) της Anneke. Και οι επανεκτελέσεις πολύ καλοδιαλεγμένες.
Οι δύο γεμάτες ώρες που κράτησε, πέρασαν σαν ένα μισάωρο. Άξιζε τον κόπο, από κάθε άποψη.
Έπαιξαν στην ουσία τρια σετ, ένα ο καθένας κι ένα μαζί.
Το πρώτο -του Danny- είχε κυρίως κομμάτια από Anathema και ήταν ό,τι καλύτερο για το καλησπέρα. Υπέροχες μελωδίες, που δεν έχαναν στο ελάχιστο από το ότι αποδίδονταν μόνο από μια ακουστική κιθάρα και μια φωνη. Οι επανεκτελέσεις -ειδικά εκείνη του High Hopes- απλά έβαζαν το κερασάκι στην τούρτα.
Το σετ της Anneke ήταν σαφώς πιο ανάλαφρο, με κομμάτια δικά της, των Gathering και των Agua de Annique, από τα οποία για να είμαι ειλικρινής λίγα γνώριζα. Παρ' όλα αυτά η απόδοσή της ήταν εξαιρετική, η φωνή της άψογη -με όλη τη σημασία της λέξης- και μου άρεσε πάρα πολύ που ήταν πολύ κεφάτη. Τέτοιο χαμόγελο από άνθρωπο που παίζει live καιρό είχα να δω. Αφου σε σημείο δυσκολευόταν περισσότερο να παίξει κιθάρα και να πετύχει τους στίχους από τα γέλια, παρά να βγάλει τις κορώνες. Υπέροχη.
Το τρίτο σετ είχε λίγο απ' όλα και ήταν κατά την προσωπική μου άποψη, με διαφορα το καλύτερο. Ειδικά τα Natural Disaster και Parisienne Moonlight.. απίστευτα κομμάτια, και κέρδιζαν άπειρα από την φωνη(φωνάρα) της Anneke. Και οι επανεκτελέσεις πολύ καλοδιαλεγμένες.
Οι δύο γεμάτες ώρες που κράτησε, πέρασαν σαν ένα μισάωρο. Άξιζε τον κόπο, από κάθε άποψη.
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°46
dyo wres live? :O awwwww 8a perasw teleia aurio
Ktn- Mod
- Δημοσίευση Ν°47
Ακριβή διάκρεια δε θυμάμαι για να πω την αλήθεια, αλλά δύο ώρες ήταν στο χαλαρό..
Απανωτά ρίγη. Πραγματικά.
^ Καλά να τα περάσεις και περιμένουμε απόψεις ε :b
Απανωτά ρίγη. Πραγματικά.
^ Καλά να τα περάσεις και περιμένουμε απόψεις ε :b
Evrocks- Tarja Maniac
Αριθμός μηνυμάτων : 218
Τόπος : Islanded in a stream of stars
- Δημοσίευση Ν°48
Ηταν μεγαλο live αυτο της Τεταρτης.
Ο Danny θεος. Επαιξε τις κλασσικες κομματαρες και διασκευασε πολυ ωραια Fleetwood Mac και Pink Floyd.
H Anneke θεα. Η χαρα της ζωης!!! Δεν εχω ξαναδει σε live καποιον καλλιτεχνη να μεταφερει τοσο απλα κι ευκολα θετικη ενεργεια στο κοινο!
Τοση θετικη ενεργεια που στο I Want ειχε παθει overload, ειχε λιωσει απ τα γελια και μαζι ολοι απο κατω!
Μετα που βγηκαν μαζι... Σοκ και δεος. Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο τραγουδι μας πηγαν σε αλλους γαλαξιες. Και εκει που παιξανε A Natural Disaster και Parisienne Moonlight το ενα μετα το αλλο... epicness.
Ξεκινησε ωραια απο συναυλιακη απποψη το 2011
Ο Danny θεος. Επαιξε τις κλασσικες κομματαρες και διασκευασε πολυ ωραια Fleetwood Mac και Pink Floyd.
H Anneke θεα. Η χαρα της ζωης!!! Δεν εχω ξαναδει σε live καποιον καλλιτεχνη να μεταφερει τοσο απλα κι ευκολα θετικη ενεργεια στο κοινο!
Τοση θετικη ενεργεια που στο I Want ειχε παθει overload, ειχε λιωσει απ τα γελια και μαζι ολοι απο κατω!
Μετα που βγηκαν μαζι... Σοκ και δεος. Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο τραγουδι μας πηγαν σε αλλους γαλαξιες. Και εκει που παιξανε A Natural Disaster και Parisienne Moonlight το ενα μετα το αλλο... epicness.
Ξεκινησε ωραια απο συναυλιακη απποψη το 2011
Frozen_Angel- Admin
- Δημοσίευση Ν°49
8a pw mono ena pramata: 27 tragoudia metrisa. pio polla apo to set tis a8inas tis 3an8is k twn serrwn.... 2misi wres.... axxxxxxx
auta ta ypoloipa logia einai ftwxa gia na perigrapsoun. ana8ema tin tyxi mou pou den prolava na xw8w mprosta mprosta
auta ta ypoloipa logia einai ftwxa gia na perigrapsoun. ana8ema tin tyxi mou pou den prolava na xw8w mprosta mprosta
Quietus- Tarja Fan
- Δημοσίευση Ν°50
Απίστευτη εμπείρια διαφορετική. Ειχά ακούσει το CD και είχα δει videακια στο YouTube αλλα ήταν καλύτερο από ότι περίμενα. Φοβερο ξεκίνημα για την νέα χρονιά. Βγάλαμε και φωτογράφιες μετά. Η φώνη της είναι το κάτι άλλο, και όπως γράψετε και παρπάνω η θέτικη ενέργεια που βγάζει στο κοινό είναι απίστευτη. Βοηθάει και ο χώρος του An που έιναι μικρός, όσα συγκροτήματα έχω δει εκεί είναι πολύ πιο "οκεία".