Hammerfall

    Μοιραστείτε
    avatar
    kostas-nw
    Tarja Bronze Member
    Tarja Bronze Member

    Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 752
    Ηλικία : 25
    Τόπος : Athina-Peristeri-Mpournazi
    Μέλος από : 01/12/2008

    Hammerfall

    Δημοσίευση από kostas-nw Την / Το Παρ Φεβ 20, 2009 10:31 am

    Sigkrotimatara! Den exo logia.

    From Wikipedia:

    List of HammerFall band members
    Joacim Cans – lead vocals (1996–present)
    Oscar Dronjak – guitar, backing vocals (1993–present)
    Pontus Norgren – guitar (2008–present)
    Fredrik Larsson – bass, backing vocals (1994–1997, 2007–present)
    Anders Johansson – drums (1999–present)

    Former members
    Stefan Elmgren – guitar, backing vocals (1997–2008)
    Magnus Rosén – bass (1997–2007)
    Patrik Räfling – drums (1997–1999)
    Jesper Strömblad – drums (1993–1997)
    Glenn Ljungström – guitar (1995–1997)
    Mikael Stanne – lead vocals (1993–1996)
    Niklas Sundin – guitar (1993–1995)
    Johann Larsson – bass (1993–1994)

    HammerFall discography
    Studio albums
    1997: Glory to the Brave
    1998: Legacy of Kings
    2000: Renegade
    2002: Crimson Thunder
    2005: Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken
    2006: Threshold
    2009: No Sacrifice, No Victory

    Any Means Necessary:


    Renegade:
    avatar
    Frozen_Angel
    Admin
    Admin

    Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 6789
    Ηλικία : 26
    Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
    Μέλος από : 24/06/2008

    Απ: Hammerfall

    Δημοσίευση από Frozen_Angel Την / Το Παρ Φεβ 20, 2009 11:00 am

    ooooooooooooo kwsti ti vlepw? mpravo wraio topic man Razz ki emnena mou aresoun kommataki Razz


    __________________________________________________

    avatar
    Ktn
    Mod
    Mod

    Άντρας
    Αριθμός μηνυμάτων : 2029
    Ηλικία : 27
    Τόπος : The Quiet Place [Βόλος]
    Μέλος από : 01/07/2008

    Απ: Hammerfall

    Δημοσίευση από Ktn Την / Το Τρι Φεβ 24, 2009 10:04 am

    Όχι ότι έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα με το συγκρότημα, αλλά...
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος από πού προέρχεται το προσωνύμιο "true metallers"?
    Δεν ξέρω, αυτό το στυλ του "καθαρού"/"ανέγγιχτου-από-το-χρόνο"/"f*ckin'-pure" metal με χαλάει πάρα πολύ...

    Άσχετα με τα παραπάνω πάντως, το 'Any Means...' είναι κομματάρα κι έχουν κάνει φοβερή επανεκτέλεση στο -έτσι κι αλλιώς τέλειο- 'We 're Gonna Make It' των Twisted Sister...


    __________________________________________________

    avatar
    Frozen_Angel
    Admin
    Admin

    Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 6789
    Ηλικία : 26
    Τόπος : Thessaloniki-London-Komotini
    Μέλος από : 24/06/2008

    Απ: Hammerfall

    Δημοσίευση από Frozen_Angel Την / Το Τρι Φεβ 24, 2009 11:05 am

    emena pali auti i diaskeui den mou gemise pote ton of8almo mou Laughing Laughing mipws kollisan oi idioi stin afentia tous autin tin tampela? opws oi manowar 3erw pou tin exoune dei "kings of metal" Laughing


    __________________________________________________

    avatar
    TarjaPhoennix
    Tarja Diamond Member
    Tarja Diamond Member

    Θηλυκό
    Αριθμός μηνυμάτων : 3684
    Όνομα : Eλλη
    Ηλικία : 29
    Τόπος : Minas Tirith
    Μέλος από : 07/06/2009

    Απ: Hammerfall

    Δημοσίευση από TarjaPhoennix Την / Το Κυρ Αυγ 31, 2014 7:46 am



    Track Title Length
    1 Hector's Hymn
    2 (r)Evolution
    3 Bushido
    4 Live Life Loud
    5 Ex Inferis
    6 We Won't Back Down
    7 Winter is Coming
    8 Origins
    9 Tainted Metal
    10 Evil Incarnate
    11 Wildfire
    12 Demonized [Bonus Track]




      Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Αυγ 19, 2017 9:08 pm